Festivals | Corporate | Weddings | Events | Nightlife

ABOUT US

Sven & Frederik kwamen via het internet met elkaar in contact midden 2013. Frederik was reeds 2 jaar bezig met hobbyfotografie en fotografie op kleine fuiven.

Dit werd samen met andere vrienden gedaan, gewoon voor de fun. Sven had daar ook interesse in, en dit groepje vrienden ging samen op pad.

Een klein jaar ging voorbij, van het ene galabal naar de volgende fuif. Frederik & Sven ​wilden nieuwe uitdagingen tegemoet gaan, en kregen een accreditatie op een eerste festival. Dit was zo goed verlopen, ​dat ze  verder ​gingen in deze uitdaging. Andere festivals werden aangesproken om ervaring op te doen, ​wat gepaard ging met vallen en opstaan.

 

Er werden connecties opgebouwd, steeds meer nieuwe mensen van de industrie kruisten ons pad. Nog een volledig jaar ging voorbij van handelingen testen, en nieuwe methodes uit te proberen. 

 

De plannen lagen al langer op tafel, eind 2016 werd SWD Photography officieel tot stand gebracht. Dankzij de kennis die was opgedaan, en het enthousiasme om verder te gaan, kwamen we steeds meer in contact met organisatoren en promotors.

 

Naast de festivals, werd er ook nog in andere categorieën ervaring opgedaan. Dit in corporate events, huwelijken, nachtleven, bedrijfsfotografie, privé- en gewone evenementen.

We trachten ons dus steeds zo flexibel mogelijk op te stellen, en brengen graag de meerwaarde aan uw evenement! Wij zitten graag vooraf samen met de klant om hun event, bedrijf, huwelijk of festival te bespreken. Zodoende kunnen we onze visie toelichten, totdat we samen aan de juiste mix komen om uw event in beeld te brengen.

 

Om wat meer over onszelf te vertellen geven we graag het volgende mee: 

Frederik volgde acht jaar geleden een basisopleiding in de fotografie, en 4 jaar geleden een basisopleiding Lightroom. Dankzij Frederik kon Sven ook van deze opleiding genieten, omdat Frederik de basishandelingen aanleerde op de eerste fuiven van Sven.

 

Frederik & Sven  hebben naast dit bijberoep beiden een voltijdse job in de bouwsector.

 

Om gezond en fit te blijven, gaat Frederik regelmatig fietsen, Sven doet 1 keer per week aan een duurloop. Verder gaan zij zelf ook graag naar concerten van bekende artiesten kijken.

 

Toch blijft hun grootste passie om de vele evenementen te voorzien van gepast beeldmateriaal. 

 

 

 

Benieuwd naar onze werkwijze? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of via info@swdphotography.com!